#5Itemschallenge

Var du med? Hvordan har din uke vært?

Plutselig(eller endelig) har det blitt hipt å bruke de samme plaggene om og om igjen på instagram og i andre sociale medie kanaler. Ved hjelp av Tise, Det Nye og Jenny Skavlan som denne uken hadde sin første av hopefully many more to come  #5itemschallenge.
Dette er en kampanje som skal belyse grønn fashion og følelsen av å måtte ha på seg nye klær hver dag både in real life og i SoMe kanaler. Jeg håper at dette  kan bidra til at flere begynner å tenke over eget forbruk og kanskje begynner å justere til en litt grønnere livsstil!

For meg var dette rett og slett juuuust another week – og jeg kan meddele (og som dem som følger nøye med på hva jeg har på meg på Instagram allerede nok har oppdaget) dette bildet dere ser over er det altså 7ende gang jeg poster på Sociale Medier på bare noen måneder. Denne outfiten var nemlig sommerens yndlings look – pluss at jeg synes jeg fikk tatt mange fine bilder i den ☀️Så hvorfor skal jeg da ikke kunne vise de frem pga en usynlig “regel”?

Jeg elsker nemlig å bruke de samme klærne flere dager i strekk fordi det fjerner støy fra hjernen min. Det å møte dagen med unødvendige valgmuligheter tapper nemlig hjernen min for energi som jeg heller ønsker å bruke på jobb #powerladiespodcast 🎙️🎧
Min livsstil blir sakte, men sikkert mer og mer populær, og det synes jeg er fantastic, men synes også faktisk jeg (og planeten 🌍) har ventet lenge nok!
Hvordan har din #5itemschallenge uke gått så langt?

Hva syns du? Hvordan er dine klesvaner vanligvis? Er du som meg? (Og Mark Zuckerberg, Elon Musk og Steve Jobs…hehe )

Takk til  Tise, Det Nye og Jenny Skavlan for en viktig kampanje!

4 kommentarer

Siste innlegg