#44 Laila Robe – Manager, Herman Flesvig (komiker og skuespiller)

Laila Robe Tarfari Ludvigsen og er Manager eller “MaMager” som hun selv kaller det for komiker og skuespiller Herman Flesvig.

Herman har blant annet et eget humor-program med Robert Stoltenberg på NRK, han har ledet P3 Gull og ble kjent for sine parodier av Aksel Hennie på instagram.

Laila oppdaget Herman da han lusket rundt i bakgrunnen på en casting video hun fikk tilsendt og sammen har de skapt en rakett-karriere for Herman.

Laila har lang fartstid innen mediebransjen og TV- Produksjon og har også drevet sitt eget casting byrå i 5 år hvor hun har castet tusenvis av mennesker til ulike tv-program, bla Anne Brith til hele Norge baker – hvor karrieren til Anne Brith skjøt fart. Laila har også eid og driftet en restaurant og catering byrå midt oppi det hele.

Nå er Laila også med-eier i Malin Ekstrøm sitt brand tillegg til å være på Herman Flesvig på fulltid 24 /7 nærmest.

Og hun er opptatt av at Herman skal bli så godt i varettatt at karrieren deres kan vare i minimum 40 år! etter å ha blitt bedre kjent med Laia, har jeg fått innblikk i strategien, og det ser ut som dette er noe de vil klare!

Det Laila er ekstremt god på er work life balance, hun har en sunn og bærekraftig livsstil som hun har jobbet seg til ved å først ha gått på veggen og vært nede for telling i over ett år. Nå kommer helsa og velvære først.

Denne episoden er proppfull av livsvisdom samtidig som vi lærer mer om hvordan det er å være manager for Herman Flesvig 😀

Sosiale medier

@lailarobe

@hermanflesvig

Selected links from episode

People Mentioned

Laila Robe. Power Ladies. Herman Flesvig

#43 Camilla Lorentzen, FITNOK

20190501_095518_0001.png

I denne episoden står selvfølelse og livsstilsendring på agendaen.

Camilla Lorenzen er en entrepreneur, innholdsskaper, foredragsholder, komiker, podkaster, forfatter og coach!(!!!)

Det Camilla jobber for er at du skal få de verktøyene du behøver for en god og varig livsstilsendring, og at du på den veien samtidig skal lære deg det som kanskje er det aller viktigste: Å bli glad i deg selv. Dette gjør hun gjennom kursing, bøker og sosiale medier.

Camilla har 4 års erfaring som personlig trener i egen bedrift. 2 års erfaring som daglig leder med ansvar for freelancere i Fitnok AS.  Bygget opp en solid profil i sosiale medier, med nærmere 50.000 følgere, og er programleder for podcasten “Sølve & Lorentzen”.

Camilla slet selv med selvfølelsen hele oppveksten. Hun var lenge overbevist om at en streng diett og hard trening var den eneste veien til et lykkelig liv. Midt oppe i alt hadde hun helt glemt hva hun egentlig ønsket: Å ha det godt med seg selv! I dag lever og ånder Camilla for at alle som føler på det samme som hun en gang gjorde, skal få det bedre med seg selv gjennom å spise godt og trene med glede. I denne episoden får du høre Camilla sin reise, filosofi og blir du introdusert til hvordan å endre måten å se på trening og kosthold.

Jeg rett og slett digger Camilla, hun er en av dem som inspirerer meg helt sykt – fordi hun kjører på med sine greier, er ekstremt genuin og byr på sårbare sider.

Camilla smiler og poster kun ting med positive vibes i sine kanaler – det er en fryd å følge Camilla og ihvertfall jeg blir i godt humør av å se hennes blide åsyn.

Er det noen dere bør følge i sosiale medier – ref #ThankGoditsmonday spalten min så er det Camilla – så får du feeden full av positive holdninger og glede.

Selected links from the episode: