#44 Laila Robe – Manager, Herman Flesvig (komiker og skuespiller)

Laila Robe Tarfari Ludvigsen og er Manager eller “MaMager” som hun selv kaller det for komiker og skuespiller Herman Flesvig.

Herman har blant annet et eget humor-program med Robert Stoltenberg på NRK, han har ledet P3 Gull og ble kjent for sine parodier av Aksel Hennie på instagram.

Laila oppdaget Herman da han lusket rundt i bakgrunnen på en casting video hun fikk tilsendt og sammen har de skapt en rakett-karriere for Herman.

Laila har lang fartstid innen mediebransjen og TV- Produksjon og har også drevet sitt eget casting byrå i 5 år hvor hun har castet tusenvis av mennesker til ulike tv-program, bla Anne Brith til hele Norge baker – hvor karrieren til Anne Brith skjøt fart. Laila har også eid og driftet en restaurant og catering byrå midt oppi det hele.

Nå er Laila også med-eier i Malin Ekstrøm sitt brand tillegg til å være på Herman Flesvig på fulltid 24 /7 nærmest.

Og hun er opptatt av at Herman skal bli så godt i varettatt at karrieren deres kan vare i minimum 40 år! etter å ha blitt bedre kjent med Laia, har jeg fått innblikk i strategien, og det ser ut som dette er noe de vil klare!

Det Laila er ekstremt god på er work life balance, hun har en sunn og bærekraftig livsstil som hun har jobbet seg til ved å først ha gått på veggen og vært nede for telling i over ett år. Nå kommer helsa og velvære først.

Denne episoden er proppfull av livsvisdom samtidig som vi lærer mer om hvordan det er å være manager for Herman Flesvig 😀

Sosiale medier

@lailarobe

@hermanflesvig

Selected links from episode

People Mentioned

Laila Robe. Power Ladies. Herman Flesvig
3 kommentarer

Siste innlegg